Even kennismaken met…

Al jaren een begrip voor dagjes uit!

Wij heten u graag van harte persoonlijk welkom in onze kassen. Een veelheid van decoraties, workshops, planten en schelpen nemen u mee in een natuurlijke omgeving.

Wij vinden het belangrijk dat u weet wie wij zijn, daarom stellen wij ons hieronder even voor. Wanneer komt u langs?

Wij stellen ons graag even voor…

John Warmerdam 

Zijn passie voor bloemen en planten heeft John Warmerdam van huis uit meegekregen.

Toen John zijn opleiding aan de land- en tuinbouwschool afgerond had, was het haast vanzelfsprekend dat hij in de kwekerij van zijn vader ging werken en dit bedrijf zou overnemen. Sinds 1982 heeft John ook een fascinatie ontwikkeld voor schelpen.

Vanaf die tijd heeft John zich met zijn bedrijf toegelegd op het ontwikkelen en produceren van schelpendecoraties. John heeft de kassen ook met een winkel uitgebreid met een verrassend assortiment van artikelen. In de loop van de jaren is het concept onder zijn leiding uitgegroeid tot een bloeiende onderneming, dat uniek is in Nederland.

Lisa Warmerdam 

Lisa Warmerdam, dochter van John, volgt in Amsterdam een opleiding tot styliste.

Haar creatieve talenten heeft zij waarschijnlijk van haar vader. In de kassen van het bedrijf zijn vele creaties van Lisa terug te vinden. Behalve met de vetplanten en schelpen, vind zij het heerlijk om met allerlei materialen, zoals karton, hout of beton te werken.

In de kassen zijn daar verschillende objecten van te zien. Lisa werkt naast haar opleiding mee in het bedrijf van haar vader zowel in de productie, de winkel als gastvrouw bij de ontvangst van groepen en workshops.

Sanne Warmerdam 

Sanne Warmerdam, dochter van John, heeft sinds kort haar opleiding Communicatie in Leiden afgerond. Sanne heeft een passie voor muziek. In de toekomst hoopt zij haar opleiding en passie te kunnen combineren in een baan. Naast haar studie heeft Sanne altijd bij haar vader in het bedrijf meegeholpen, zowel in de productie, de winkel als gastvrouw bij de ontvangst van groepen.

Joop Verburg 

Joop Verburg, is sinds drie jaar part-time mederwerker in het bedrijf van zijn zwager John. Joop is inmiddels ook door hem aangestoken met het virus van de liefde voor vetplanten en schelpen. Joop helpt mee in de productie of in de winkel. Bij de ontvangst van groepen is hij gastheer. Tevens verzorgd hij presentaties en demonstraties bij de workshops die gegeven worden.

Wat wij maken of leveren

Vetplanten in glas gedecoreerd

Schelpen

Vetplanten

Interieur producten

Graag laten wij u alles zien bij ons op locatie!